Öppettider

Open House Stockholm äger rum 2-4 oktober 2020. Tider för alla visningar och föreläsningar kommer finnas i festivalhelgens program som släpps efter sommaren.

Hitta till festivalen

Festivalen kommer att äga rum över hela Stockholmsområdet. För att det ska vara enkelt att hitta kommer vi ha tagit fram en karta där alla programpunkter enkelt går att hitta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för löpande information.

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna besöka Open House Stockholm, och har därför strävat efter att göra festivalen så tillgänglig som möjligt. Några av de byggnader och platser som visas under festivalen är dock inte lämpade för små barn eller tillgängliga för rullstolsburna. På varje programpunkt i programmet som kommer presenteras framgår det om byggnaden eller platsen är olämplig för barn eller tillgänglig för personer i rullstol. Det kommer också att gå att sortera programmet efter tillgänglighetsalternativ under rubriken “Tillgängligt för vem?”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om Open House Stockholm! Via nyhetsbrevet får du information om nya programpunkter och spännande samarbeten.