En ny styrelse är vald

Igår på föreningens årsmöte beslutades föreningens verksamhetsinriktning för detta år samt så valdes en ny styrelse.

Vi välkomnar nyvalda såsom omvalda ledamöter till styrelsen och föreningen.

Styrelsen leder föreningens verksamhet enligt stadgar och föreningsstämmans beslut och är sammansatt av representanter från de fyra grundarorganisationerna samt medborgarna.

Från vänster: Sonne Andersson (medborgarrepresentant), Katarina Schön (Stockholms Byggnadsförening), Andy Nettleton (Stockholms Arkitektförening), Åsa Engwall (Ordförande), Julia Matwinska (Samhällsbyggarna), Susanne Malmgren (Samhällsbyggnadslänken vid KTH).

Vi tackar avgående styrelsemedlemmar Thomas Björkman, Daniel Ruotsalainen och Johan Wallhammar för sin gedigna insats för föreningen.

Tack också till Stockholms Byggnadsförening som var värd för mötet.

Delta som partner eller sponsor under Open House Stockholm 2019

Nu söker vi samarbeten inför festivalen den 4-6 oktober 2019. Delta som partner eller sponsor och stötta oss med vår passion för arkitektur, design, samhällsbyggande och samhällsengagemang. Genom Open House förknippas ni med god arkitektur och stadsbyggnad och får möjlighet att utöka er kontaktyta mot staden och invånarna. På så sätt skapar vi tillsammans ökat intresse för arkitektur och stadsutveckling.

Läs mer här!

 

Stort tack till de som gör detta möjligt!

Ni har väl inte missat de fantastiska företagen som står bakom oss. Som stöttar oss så vi kan göra denna festival och dessutom helt gratis för er besökare!

Tack till våra partner- och sponsorföretag. Ni är så viktiga för oss. Utan er ingen festival! 

Informationsmöte för volontärer

Idag höll vi informationsmöte får våra volontärer. Open House Stockholm 2018 stöttas av ideella krafter, i form av 50 volontärer som ställer upp för att hjälpa oss och våra utställare under helgen. Vi är otroligt stolta över ett så stort engagemang! 

Stöd Open House Stockholm

Open House Stockholm är en ideell förening utan vinstintresse.

Bidrag gärna till vårt arbete att utveckla festivalen. Stora som små gåvor är välkomma och en förutsättning för att festivalen ska utvecklas och fortsätta att vara gratis för våra besökare.

Kontakta Open House Stockholm för partner- eller sponsorskap eller bidra som privatperson genom en gåva:

 

Premiärmingel 4 oktober

Som utställare och volontär bjuds du in att delta på årets premiärmingel där du har möjlighet att mingla med föreningens styrelse, projektgrupp, samtliga utställare, volontärer, grundare samt övriga gäster.
I år hälsar vi även Torleif Falk, stadsarkitekt välkommen till detta evenemang. Passa på att lyssna vad han har att berätta om stadens utveckling, arkitektur, Open House med mera.

Premiärminglet hålls i T-House, Humlegårdens vackra lokal som de även kommer att visa upp under festivalhelgen.

Formell inbjudan skickas ut inom kort.

Vi söker volontärer för att genomföra festivalen!

Som volontär kan du hjälpa till med visning av festivalens byggnader, objekt och platser.

Volontärarbete på Open House Stockholm är en bra möjlighet att få arbetslivserfarenhet och lära känna staden.

Som volontär på Open House Stockholm kan du hjälpa till att föra fram unik arkitektur och design till allmänheten.

Det finns många sätt för dig att engagera dig på. Allt det tar är en halv dag på Open House Stockholm 2018.

Som volontär får du även ett passerkort att använda under festivalen och får gå före i köer till festivalens byggnader, objekt och platser. Du blir också inbjuden till festivalens premiärmingel.

 

Anmäl intresse här:

Snart släpper vi programmet till årets festivalhelg!

Inom kort kommer vi släppa programmet för årets festivalhelg. Håll utkik på sociala medier och webbsida. I år bjuder vi in till ca 50 objekt i Stockholmsområdet, allt från öppna hus, guidade visningar, aktiviteter och stadsvandringar. Årets program förenar några tidigare programpunkter med nya och vi är säkra på att alla hittar något som intresserar.

Vi ses den 5-7 oktober!

Open House Stockholm 2018

Festivalåret har börjat! För tredje gången slår vi upp portarna och hälsar er välkomma till Open House Stockholm.
5-7 oktober 2018 är det återigen dags, vi bjuder in till gratis guidade visningar av stadens mest spännande byggnader och platser
Låt er överraskas vad programmet kommer innehålla denna gång.

Vi ses i oktober!