Open House Stockholm 2018

Festivalåret har börjat! För tredje gången slår vi upp portarna och hälsar er välkomma till Open House Stockholm.
5-7 oktober 2018 är det återigen dags, vi bjuder in till gratis guidade visningar av stadens mest spännande byggnader och platser
Låt er överraskas vad programmet kommer innehålla denna gång.

Vi ses i oktober!

Programlansering Open House Stockholm 2017 

Den 6 september lanserades programmet för Open House Stockholm 2017. Mingelkvällen startade med ett informationsmöte för utställare och övergick sedan till presentation av program samt ett antal föreläsningar.
Kvällen ägde rum på Impact Hub Stockholm, Luntmakargatan i Stockholm, som också är ett av objekt under Open House Stockholm.

Deltagarna fick lyssna till Impact Hub Stockholm, Houzz, mediapartner under Open House Stockholm, Elisabeth Martin, VD för Stockholms Byggmästareföreing samt styrelseordförande i Open House Stockholm och avslutningsvis till Torleif Falk, Stadsarkitekt från Stockholms Stad.

Tack till alla inblandade och särskilt tack till Houzz och Impact Hub Stockholm som var värdar för lanseringskvällen i form av plats och förtäring.

Nu är programmet släppt!

Den 6 september lanserades programmet för årets festivalhelg. I år innehåller programmet drygt 50 objekt i samtliga kategorier och med en bred variation av objekttyp. I år visar vi pågående byggnationer, arkitektkontor, privatbostäder, kollektivboende, studentbostäder, hotell och mycket mer.
Det kommer även arrangeras ett antal olika stadsvandringar runt om i Stockholm. samt en cykeltur.

Programmet finns på vår hemsida, www.openhousestockholm.se

Vi ses väl den 6-8 oktober?

Nyheter från Open House Stockholm

Open House Stockholm presenterar stolt Vasakronan, Humlegården och Stockholms Byggmästareförening som våra huvudpartners under festivalen 2017.  Festivalen sponsras även av Fabege samt arrangeras med kulturstöd av Stockholms Stad. Vi är mycket stolta och glada över våra samarbetspartners och ser fram emot att tillsammans med dessa skapa ett spännande evenemang.

Den 6 september lanserar vi programmet för årets festivalhelg. Programmet kommer att presenteras på hemsidan, håll utkik på sociala medier.

Vi är också i stort behov utav volontärer, läs mer om det och anmäl intresse under fliken “stöd oss”, ovan.

Vi ses väl den 6-8 oktober?

Vänligen,

Rikard Espling, Joanna Messmer, Ann Maudsley, Gustaf Bergentz 
Projektgrupp Open House Stockholm 2017

Open House Stockholm 2017 söker volontärer

Vi söker volontärer för att genomföra Open House Stockholm 2017!
Som volontär kan du hjälpa till med visning av festivalens byggnader, objekt och platser. Volontärarbete på Open House Stockholm är en bra möjlighet att få arbetslivserfarenhet och lära känna staden. Som volontär på Open House Stockholm kan du hjälpa till att föra fram unik arkitektur och design till allmänheten.

Det finns många sätt för dig att engagera dig på. Allt det tar är en halv dag på Open House Stockholm 2017. Som volontär får du passerkort att använda under festivalen och får gå före i köer till festivalens byggnader, objekt och platser.

Om du är intresserad meddela oss detta via
[email protected] eller anmäl ditt intresse direkt på hemsidan under fliken “stöd oss”